23.32 Kreeta 0 Comments


Virallinen nimi: Red Star De Talma
Kutsumanimi: Ready
Rotu: Selle Francais
Väri: Rautias, läsi, kolme valkoista sukkaa
Säkäkorkeus: 163 cm
Syntynyt: 1.3.2005

Kilpailutaso re: 130 cm

Perusratsastustaso ko: he B -A

Kasvattaja: Michel Guiot

Isä: For Pleasure
Emä: Orelie Du Vilpion
Emänisä: Lieu De Rampan

13.3 lähdin aikaisin koulusta, hyppäsin junaan ja matkustin Ylöjärvelle kokeilemaan 8-vuotiasta, rautiasta tammaa. Olin nähnyt yhden videon hevosesta ja kuullut sen kilpailleen ainakin 125 cm luokkia, mutta muuta en hevosesta tiennytkään - edes nimeä. Vietin kaksi päivää kokeillen hevosta - ensimmäisenä päivänä kouluvalmennuksessa, toisena päivänä Kari Nevalan estevalmennuksessa. Ready oli kuuma, enkä osannut ratsastaa sitä sileällä lainkaan. Esteilläkin kiellettiin ensin useamman kerran pikkupystylle, mutta kun hevonen hyppäsi, en voinut kuin hymyillä leveästi - tämän hevosen halusin! Seuraavana maanantaina sain kuulla, että ostaisimme Readyn. 

Ready, viralliselta nimeltään Red Star De Talma on 10-vuotias punarautias tamma. Se on syntynyt Ranskassa, mutta asunut myöhemmin Belgiassa, josta se saapui suomeen 10.2.2013. Tamma on kilpaillut kansainvälisellä tasolla 130 cm luokkia. Ready on miellyttävä ratsastaa tammamaisuudestaan huolimatta ja on kaikin puolin fiksu ja hyväkäytöksinen hevonen. Kaikki hoitotoimenpiteet pesusta raspaukseen, kuljetukseen ja kengitykseen asti ovat sujuneet täysin ongelmitta ja tyttöä voivat kaikki hoitaa. Ensimmäisellä yhteisellä kaudella kilpailimme lähes aina sijoittuen aluetasolla 90 cm ja 100 cm luokissa. Olemme yhdessä hypänneet myös muutamia 110 cm luokkia, mutta selkävaivojen takia emme ole kilpailleet lähes vuoteen ja tälläkin hetkellä kuntoutamme hevosta jännevammasta, joten mitä luultavammin tamman esteura on jo takanapäin.

0 kommenttia:

Kaikki yli kaksi päivää vanhoihin postauksiin tulleet kommentit tulevat näkyviin vasta kun olen ne hyväksynyt. Tällä tavoin pysyn kartalla kaikista kommenteista ja pystyn vastaamaan niihin!

- Red Star De Talma, aka Ready on oma hevoseni ja on ollut minulla nyt yli kaksi vuotta
- Ready asuu täysihoitotallissa, mutta meillä on myös oma kahden hevosen talli maaseudulla jossa välillä vietämme aikaa
- Olemme kilpailleet esteillä 110 cm tasolle asti
- Olen 18 -vuotias lukiolainen ja asun Kuopiossa

Kaikki asialliset kommentit ovat erittäin tervetulleita, lukijoiden aktiivisuus kannustaa minuakin kirjoittamaan entistä ahkerammin -kiitos siis kaikista kommenteista!