6.57 Kreeta 2 Comments


Olen 18-vuotias tyttö Itä-Suomesta, tarkemmin ottaen Kuopiosta. Perheeseeni kuuluu minun lisäkseni äiti, isä ja kaksi siskoa. Eläinvahvistustakin löytyy kissan ja hevosen myötä. Olen asunut elämäni aikana neljässä eri maassa ja matkustellut useasti etenkin Lähi-Idässä, mutta myös eri puolilla Eurooppaa. Olen puhunut englantia sujuvasti jo pienestä pitäen.

Tällä hetkellä olen ihan lukion loppusuoralla ja ensi keväänä saan painaa valkolakin päähäni. Tulevaisuudessa haluaisin opiskella psykologiaa, mutta sitä ennen vietän näillä näkymin välivuoden, jolle suunnitelmia onkin kertynyt jo paljon!

Aloitin ratsastuksen kuusivuotiaana ja olen siitä lähtien ratsastanut säännöllisesti, yli kymmenen vuotta siis. Keväällä 2013 pitkäaikainen unelmani toteutui ja sain ensimmäisen oman hevoseni: Red Star De Talma- nimisen ranskalaisen puoliveritamman.


Kuvan on ottanut Irina Kerkkänen

2 kommenttia:

  1. Oot tosi kaunis! Tykkään blogista, ja nimi on tosi hyvä, sekä Ready on hieno hevonen :)

    VastaaPoista

Kaikki yli kaksi päivää vanhoihin postauksiin tulleet kommentit tulevat näkyviin vasta kun olen ne hyväksynyt. Tällä tavoin pysyn kartalla kaikista kommenteista ja pystyn vastaamaan niihin!

- Red Star De Talma, aka Ready on oma hevoseni ja on ollut minulla nyt yli kaksi vuotta
- Ready asuu täysihoitotallissa, mutta meillä on myös oma kahden hevosen talli maaseudulla jossa välillä vietämme aikaa
- Olemme kilpailleet esteillä 110 cm tasolle asti
- Olen 18 -vuotias lukiolainen ja asun Kuopiossa

Kaikki asialliset kommentit ovat erittäin tervetulleita, lukijoiden aktiivisuus kannustaa minuakin kirjoittamaan entistä ahkerammin -kiitos siis kaikista kommenteista!